En början..

Jag har länge funderat på det här med att skaffa en blogg, inte för att jag är en särskilt begåvad skrivare, eller mer intressant än någon annan, utan detta är helt och hållet i ett egoistiskt syfte, – Att skriva av mig lite, reflektera över gärningar, händelser, känslor och funderingar i mitt liv.

Med det sagt ska jag berätta lite kort om mig. – Jag är en ung kvinna med ADHD från Stockholm, snart 22 år gammal, med ett föredetta heroinmissbruk som jag sedan några år tillbaka har lagt på hyllan. Jag har underhållsbehandling i form utav Subutex. Utöver det så lever jag ett ganska normalt liv ihop med min fina sambo.

Vi väntar ett kärleksbarn tillsammans, och jag är 31 långa veckor gången! En liten pojke med beräknat förlossningsdatum 8/2-2013. Jag har en känsla utav att vi har en härlig, kanske lite frustrerande tid framför oss! <3

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu