Tisdags slapp!

20121213-202843.jpg

Idag har jag bara slappat.. Det får man göra ibland. Jag tog mig tid till att gå ut på en riktigt lång promenad i vintervädret som jag avslutade med att smita in på solariet och få lite värme och bränna på kroppen. Vardagslyx!

När jag tänker på att vi om ca 8 veckor har en egen liten bebis får jag med handen på hjärtat lite smått panik..
- Är jag redo? Är Anders redo? Är man någonsin redo?!
Jag längtar så att det gör ont, och är riktigt nyfiken på att få uppleva en förlossning. Uppleva smärtan, kraften och slutligen lyckan. Kvinnan är otrolig!

Folk runt omkring verkar finna någon typ utav tillfredsställelse i att skrämma upp gravida förstföderskor inför förlossning. Ruttet gjort!
Ingen förlossning är den andre lik, och visst kommer det göra ont, djävulskt ont, men det kommer vara första gången i iallafall mitt liv som fysisk smärta är kopplad med sådan lycka, glädje, och kärlek!

Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till teamet och hämta min subutex, så nu ska jag krypa till sängs. Godnatt!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu