Rundemarsgård!

20121217-002817.jpg

Jag och lilla lillebror tog oss ut till Rundemarsgård tidigt imorse för att ta hand om gården och djuren, som jag lovat Elisabeth(ägaren).
Vägen ut förbi skog och forsar var lika otrolig och förtrollande som alltid. Och trots all snö kom vi till slut fram. Jag gjorde ordning i stallet inför kvällen, samt hos övriga djur. Lilla lillebror hjälpte till allt han kunde. -Tack!

Det var riktigt härligt att vara tillbaka i stallmiljön och få jobba arslet av sig, trots att magen var något i vägen.. Har tidigare haft egen häst i väldigt många år, samt jobbat som beridare med inriktning mot hoppning.

Pga. strömavbrott fick vi inte i oss någon välförtjänt lunch, utan tog istället ut två utav hästarna på en liten lugn tur i djupsnön. Måste erkänna att jag tidigare i veckan lovat min sambo att inte rida nu när jag är höggravid.. Tyvärr kunde jag inte hålla det löftet.
Suget vart för stort helt enkelt. Dessutom känner jag hästen ifråga väldigt väl samt kände mig väldigt trygg. Lyssnade noga på min kropps signaler samt tog det väldigt lugnt.
En väldigt mysig och lyckad tur i djupsnön.

Den absolut bästa dagen på väldigt länge, trots att den avslutades med att jag ramlade ner för trappen inomhus och slog mig blå.
- Men magen klarade sig! Tack och lov för det..

20121217-002325.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu