Oflyt..

20121220-013413.jpg

Just nu är det inte kul att heta Michelle..
Såfort något bra händer så är det följt utav en massa tråkigheter.. Så otroligt trist då jag bara vill njuta fullt ut av min graviditet. Det riktigt river i mig och jag är riktigt orolig och stressad..
Kanske i onödan?, men jag kan inte bara släppa taget och hoppas på att det löser sig. Det är för mycket på en gång nu..

Jag har inte bloggat sen i söndags, och tur är väl det, för annars hade bloggen vart full med massa oroliga och stressade inlägg. Väljer att försöka fokusera på det positiva istället.

Med handen på hjärtat är jag ett riktigt kontrollfreak. Och när oväntade saker sker som jag inte har eller kan ta kontroll över så mår jag verkligen uruselt.
Anders är raka motsatsen. Han är lugn som en filbunke (lite för lugn ibland, enligt mig), han rycker på axlarna och säger orden jag absolut hatar mest -”det löser sig nog“.
Vi väger nog upp varandra rätt bra trots allt..

Snart är det jul och tur är väl det. Då får jag lite annat att tänka på en stund.
På lördag ska vi på julmiddag hem till pappsen, på självaste julafton är vi i Uppsala med Anders familj, och på juldagen ska jag fira hos mamma och comp. Sen är det nyår, och den 2:a januari fyller jag 22år!

Nu ska jag avsluta kvällen med att försöka släppa kontrollen och fokusera på det positiva. Mysa med magen och längta ihjäl efter bebis! <3

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu