Undergång?

20121220-230703.jpg

Inför världens undergång som enligt en del absolut ska ske imorgon så har jag bla. förberett mig på följande sätt:

- lagt en ansiktsmask
- rensat garderober
- 60 min powerwalk
- avnjutit en hemgjord vitaminrik smoothie

Jag tror nämligen inte att världen ska gå under. Iallafall inte imorgon, och iallafall inte min värld. Det är jag säker på.

Idag har jag (förutom att förbereda mig) tagit det väldigt lugnt och bara haft det mysigt. Jag mår mycket bättre idag, och skäms nästan lite över hur otroligt känslosam jag är. Men det skyller jag självklart på att jag är fullproppad med gravid-hormoner.
Jag gick nyss igenom bebis sakerna för att se svart på vitt vad vi har kvar att köpa. Och så fort det har vart löning och vi får tid så ska vi införskaffa det sista. Nu är det inte så jätte lång tid kvar, 50 dagar för att vara precis.
Jag ser riktigt fram emot att föda barn, och självklart ser jag fram emot att träffa vår lilla prins och mest av allt få vara mamma!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu