Middag hos mamma!

Imorse åt vi grötfrukost hos Anders mamma. Sen lämnade jag kvar Anders i Uppsala och for till Huddinge för middag hos mami.
Syster, bror, morbror, mamma, mormor osv med respektive var där för att äta gott och byta lite klappar. Till middag fick vi en helt sjukt god gryta på högrev och salamikorv. Mustig och väldigt smakrik!
Vi bytte lite paket och hade det allmänt trevligt. Jag hade sedan innan bestämt mig för att sova kvar, har ingen lust att åka 2 timmar lokaltrafik en kväll som denna. Dessutom är Anders ändå i Uppsala och har det trevligt med sin bror ute på krogen, och kommer inte hem för ens imorgon.

Nu ska jag spela “Call of duty” med lillebror och sedan lägga mig och försöka sova, inte helt lätt med alla dessa förverkar dock. Idag vecka 33+4! Ha en underbar
Kväll!

20121226-192906.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu