Snöbus (:

Idag har jag vart ute i snön och lekt tillsammans med mamma, syster och lilla Lilly (systerdotter).
Vi gick ut på en liten promenad i fullersta skogen med Lilly på släp i sin snowracer. Graderna var låga och snön
lite väl blöt och tung för pulkaåkning, men skam den som ger sig!

Hon är så otroligt fin lilla Lilly! Det är nästan så att jag får prestationsångest när jag ser henne. Hon är så otroligt välskapt och härlig på alla vis. Jag är väldigt stolt över att vara hennes moster.

På väg hem från Huddinge åkte jag förbi stan en sväng och den hysteriska mellandagsrean. Den ena är värre än den andra! Jag vart armbågad och så gott som nedsprungen utav en tjej i 20 års åldern efter bara 10 min på stan och då tog mitt tålamod slut. Jag begav mig hemåt!

Nu är det dax att försöka sova, för imorgon ska jag upp tidigt för att hämta Subutex på teamet. Godnatt!

20121227-002610.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu