Självömkan!

20121229-224523.jpg

Idag gick jag in i vecka 35, (34+0).
Tyvärr har jag inte direkt kunna glädjas utav det idag som jag annars brukar göra. Mina förverkar har blivit mycket starkare och intensivare än innan, och dom har nu hållit på konstant sedan igår kväll.
Dom avtar inte när jag rör på mig, och strålar nu även ut mot ljumskar och ländrygg. Jag har funderar flertal gånger på att ringa in till förlossningen och höra vad dom säger, men är för feg helt enkelt. Dom har säkert vettigare saker för sig,
Och jag vill inte vara i vägen för någon. Har smärtan blivit intensivare imorgon så ringer jag på studs!

Har för övrigt bara vart hemma hela dagen och vart så sur över att jag haft för ont för att hitta på saker..
Jag blir nästintill deppig av att bara gå runt här hemma och slänga utan att göra någon nytta.
Antagligen min ADHD som spökar..

Anders sover redan som ett litet barn här bredvid och jag riktigt avundas honom. Gud så skönt med sömn!
Ska försöka få i mig en smoothie och en Alvedon och sedan lägga mig jag med.. Godnatt alla!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu