Nyår, dunder och brak!

Jag hoppas att ni alla har firat i dunder och brak, för det har definitivt inte jag gjort.. Vi har tagit det ganska så lugnt här hemma, ätit en god middag med goda vänner, tittat på lite fyrverkerier och just ja, jag vart nersprungen utav en hund och landade rakt på tjocka magen i djupsnön… Så lite brak har vi iallafall fått uppleva… xD

Magen verkade dock klara sig ganska bra, men jag vart väldigt rädd och omtumlad.. Tur att det var en halvmeter (minst) pulversnö där jag landade, annars hade det nog vart värre!

För övrigt så tycker jag att nyår är totalt överskattat.. Ytterligare bara en dag på året som för så många barn och familjer är fyllda med fylla, ångest och våld. Men till alla er vildningar där ute, kör hårt! Gott nytt år, önskar jag och magen. :)

20130821-050503.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu