Neonetalen SÖS avd 66

Vår lille kotte ligger för det mesta bara och sover, han är så liten och söt där han ligger i sin värmebädd. Han sondmatas via en slang genom näsan eftersom att han är för svag för att äta själv. Jag pumpar och pumpar, han ska minsann ha MIN mjölk. Jag vägrar att ge upp. Som jag har sett fram emot att amma!
Han har några elektroder som sitter fast vid bröstet samt en sladd kopplad till foten som mäter syremättnaden i blodet, pulsen och mycket annat. Den larmar ibland, men det är tydligen inte helt ovanligt när dom är såhär nya till världen.

Så fort jag får så har jag honom i min famn, hud mot hud. Än så länge har han inte öppnat ögonen, men det kommer han nog göra inom några dagar :)

Känslomässigt så har jag stänkt av. Börjar jag känna efter så bryter jag nog ihop.. Jag är så trött att jag vill kräkas. Jag går på högvarv likt en påtänd ekorre..
Jag vill inte lämna min lilla son för en sekund, jag vill bara vaka över honom där han ligger..

20130821-223038.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu