Tillväxtrum på Neonetalen!

Vår lilla kämpe klarar nu av att hålla värmen någorlunda, och har inte dippat i puls på ett tag. Så idag har vi fått flyttat in tillsammans på ett sk tillväxtrum. Vi ska sköta sondmatning och övrig skötsel alldeles själva.
Som vi längtat att ha honom hos oss!
Och det bästa utav allt,- han verkar förbli abstinensfri!

Idag vart jag även tvungen att springa ner på Apoteket för att hämta ut min subutex som tog slut igår. Och eftersom att subutex ofta missbrukas och säljs vidare så är det strikta regler gällande medicinen. Men efter några samtal till mitt team så fick jag OK.
Att vår son föddes förtidigt är ju ingenting jag kunde styra över.

Nu ska jag ge min fågelunge ett mål mat genom sonden och försöka få honom att ta bröstet. Skam den som ger sig!

20130821-231000.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu