Näsblod och chocolat chip cookies..

Vid 12-tiden sov Leon och jag lunch en liten stund i sängen. Jag vaknade kissnödig och gick för att kissa, Leon sov kvar mitt i sängen och med en massa kuddar runt om honom.
Jag hinner inte längre än till att dra ner byxorna så hör jag världens duns från sovrummet, som sekunden efter gick över till gråt. Han har vaknat och krupit ur sängen på några sekunder, igen!

Jag sprang till sovrummet och plockar upp Leon snabbare än ögat. Han gråter hysteriskt och blöder lite ur vänster näsborre.. Det gör ont i mammahjärtay att se honom så ledsen.. Jag kollar igenom honom samtidigt som jag försöker trösta. Ringer sedan sjukvårdsupplysningen. Eftersom att Leon är så gammal som 8 månader och verkar må bra överlag så sa dom åt oss att avvakta, men att hålla lite extra koll kommande timmar.

Vi stannade hemma och tog det lugnt resten utav dagen, och som lite plåster på såren vart jag bara tvungen att baka världens godaste kakor, “The ultimate chocolat chip cookie“.
Om du själv behöver lite plåster på såren, eller helt enkelt bara är riktigt sugen, så hittar du receptet här.

20130907-230551.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu