Subutex nedtrappning.

20130908-000645.jpg

Strax innan sommaren började vi trappa ner min subutex, jag står nu på 14mg /dag. Tanken är att jag så småning om ska ta väck medicinen helt. Det är iallafall vad jag vill. Jag är trött på att vara uppbunden till kemiska preparat. Trots att det går till på lagligt vis och faktiskt är min medicin, så är det trots allt en drog. En kemikalie-bomb som äter upp kroppen innefrån, sakta men säkert. Ett preparat som kroppen är fysiskt beroende utav.. Jag vill befria min kropp, jag vill vara fri. Jag är otålig, och jag vet att det är lätt hänt att ta sig vatten över huvudet.. Tids nog blir jag fri från subutexen, tids nog..

2 Responses to “Subutex nedtrappning.”

 1. mitjka says:

  Hej, och grattis till din drogfrihet! Bra kämpat.
  Jag äter också Ritalin i vanliga fall, men eftersom att jag ammar mitt barn, bör jag inte äta den just nu. Så jag väntar! Sonen går först :)
  Jag saknar inte själva missbruket och misären, men jag saknar att bara köra mitt race, göra det jag känner för, inte bry mig så jävla mycket om vad folk tycker och tänker.. I dagsläget gör jag allt för att vara som alla andra, för att passa in. För att bli accepterad.
  Ända sedan sonen föddes för 8månader sedan har alla val blivit så självklara, han får mig att orka, men framförallt får han mig att känna en liten liten gnutta sinnesro, och det trodde jag var omöjligt! Tack för dina ord, alltid lika roligt att höra att det kan sluta väl! ❤

 2. Lee says:

  Jag vet inget om just heroin beroende, jag lyckades bryta innan jag blev värre. Men jag är inne på mitt 9e år som drogfri! Första 4 åren så saknade man lite av sitt gamla liv! Idag så minns jag knappt att jag levt på det viset. Jag fick efter ett tag ritalin mot min ADHD, en medicin som tidigare var min drog och pproblemet till mitt destruktiva beteende.
  Tycker vi som klarat oss ur det är starka! Och jag förstår vad du menar med från ett till ett annat det är så jag känner ibland men medicinen är väl uttänkt i rätt dos för att vi ska klara hålla oss borta från att förstöra oss själva. Väldigt trött nu och ska sova men hoppas du förstod lite av vad jag menade i mitt vimsvams;) Du e stark:)

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu