Allt är som det brukar, men ingenting är som förut.

Tiden går så fasligt fort.. Tänk att jag idag är en HELT annan människa, om man jämför med för bara några år sedan. Jag är drogfri, jag är mamma.. Jag gillar mitt nya jag, men kan inte rå för att jag ibland saknar mitt gamla. Det jag saknar allra mest är att bara köra mitt race, att inte bry mig så jävla mycket om vad folk tycker och tänker. Att ge fingret åt dom som tycker att dom är så mycket bättre, och som ständigt ska predika om dittan och dattan.

Istället sitter jag här i ett radhus i Sigtuna och håller på att bli en sådan där hemsk predikare. Det är så mycket lättare att bara vara som alla andra, allt för att smälta in….

Och till er andra vilsna själar där ute som skickar privata meddelanden och undrar om jag kan tänkas sälja min subutex, det kommer aldrig att ske.. ❤

20130910-231606.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu