Ett renare Sverige!

Idag tog vi morgon redan 06.40. Leon tyckte det var dags att gå upp och Boris ville ut och rastas. Jag älskar tidiga promenader, helst tidigare än 05.30. Det är så tyst, så fridfullt..

Lite senare under dagen ska jag till teamet för att hämta min subutex. Det är alltid lite utav en nostalgitripp när jag är där. Det är alltid någon gammal vän eller ovän man springer på..

Återigen måste jag hylla St. Görans sprututbyte, ett bra initiativ men som egentligen borde tagits för länge sedan. Vi får inte heller glömma bort Brukarföreningen som under många års tid kämpat med att få tag på och dela ut rena verktyg till hela Stockholm, och funnits tillgängliga med en hjälpande hand. Brukarföreningen ligger mig riktigt varmt och hjärtat, och jag kan inte annat än att Gratulera. Det ni så länge kämpat för har nu blivit vardag, ett renare Sverige, ett statligt sprututbyte!

Om ni vill läsa om vad jag lite mer djupgående tycker om spututbyten och varför, klicka här .

20130911-123410.jpg

20130911-123440.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu