Bilar, bus och skitsnack!

Idag har vi ätit frukost på balkongen, vart ute på en riktigt lååång promenad med Boris, och vart på bil-auktion i Täby.
Det fanns mycket snygga bilar, och vi var bra sugna. Men vi lyckades komma därifrån utan ett bilköp!

Senare på eftermiddagen åkte vi till Uppsala för att passa på att låna svärmors lägenhet. Ett miljöombyte under en helg behöver alla ibland! Det är väldigt skönt att komma hemifrån, men också väldigt skönt att komma hem.. Av någon anledning är Leon så mycket lättare att ha och göra med när man är borta, antagligen pga alla intryck.

Eftersom att Anders mellersta broder bor fyra våningar upp, så var det givet att umgås med honom och hans sambo, samt deras dotter Wilma. -Leons kusin.

Leon var otroligt fascinerad över Wilma och ville gärna känna och klämma, men Wilma tyckte nog för det mesta att Leon var ganska jobbig som var så högljudd och på. Men jag tror att dom hade det ganska kul! Leon tycker verkligen andra barn är roliga, och jag rent utsagt skäms för att vi träffar andra barn så lite som vi faktiskt gör. Jag LOVAR att jag ska börja gå mer till öppna förskolan igen.

För övrigt så vill Leon mest stå hela tiden, han tar alla tillfällen i akt och står mot allt han kan, -soffbordet, väggen, soffan, vagnen.. -You name it. Han är ganska orädd och tar sig lätt hänt vatten över huvudet. Han verkar tro att han kan gå själv utan att hålla i sig i något. Det resulterar i att han ibland, när hans lite småtröga mamma inte hinner med, ramlar och slår sig. Fast faktum är att han nästan aldrig blir ledsen när han slår sig, bra eller dåligt, det vet jag faktiskt inte?

Nu är det dags för mig att sova. Männen tog tillfälle i akt och gick ut på krogen. Jag, Sarah och barnen stannade hemma och gjorde det vi kvinnor gör bäst, -snackar skit!

20130915-233410.jpg

20130915-233422.jpg

20130915-233433.jpg

20130915-233443.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu