Små, små prickar…

Idag när vi var hos BVC för att mäta och väga, upptäckte jag att Leons vänstra arm hade en massa konstiga lila/blå prickar. Det är som mest runt armväcket, och sedan lite utspritt allt från handleden till axeln.. Min första tanke var att han fått en allergisk reaktion utav Emblasalvan som han fick igår, men eftersom att prickarna ser ut som små små blåmärken så trodde inte Monica (BVC) på den teorin. Men och andra sidan hade hon aldrig sett något liknande, så hur kan hon veta? :) Funderade på om det kunde vara brustna blodkärl, men när man jämför bilder på Google så är det inte alls likt.. Jag har tagit en bild som jag tänker lägga upp här nedan, dock så är det mycket mer prickar i verkligheten, och mycket blåare.

För övrigt verkar Leon må bra. Han har ingen feber och äter och dricker som han brukar. Om än ganska jobbigt med tänder som kliar.. Han vägde idag 10,9kg och var 74cm lång.❤

Jag håller på att bli riktig dunder förkyld.. näsan rinner, huvudet känns som kola och halsen gör riktigt ont. Jag blir sällan sjuk, men när det väl kommer så kommer det för att stanna, minst 2 månader… JAG ORKAR INTE!!
Jag tänkte ta till vara på tillfället och vara testkanin, prova lite olika husmorsknep för att lindra förkylningar.
Självklart får ni då ta del utav recension och “recept”. Om ni sitter på några egna ESS i rockärmen så får ni gärna hojta!

20130917-202630.jpg

20130917-204343.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu