Tack Loke!

Jag är verkligen super förkyld, jag har nog aldrig vart såhär förkyld förut. Varken Anders eller Leon har blivit smittade, och jag hoppas verkligen att dom slipper!

Jag har inte åstadkommit speciellt mycket under dagen.. En långpromenad, handlat mat, lek och bus i parken som avslutades med lunch. Jag borde kanske inte vara ute över huvudtaget, men jag blir totalt knäpp utav att bara sitta inne en hel dag..

Jag har också funderat, skissat, pysslat och donat lite med Leons kommande minnesskåp från tiden på Neonetalen, men det är fortfarande en hel del saker som saknas. Jag slängde allt i ren desperation när vi inte längre behövde det. Jag ville inte bli påmind, Jag låtsades i stort sett om att vi aldrig legat på NEO. Idag fick jag en sondslang utav en annan förtidigt född kille som heter Loke. Tack Loke!❤

Nu ska vi ställa oss och steka riktiga fraspannkakor, det var alldeles för länge sedan. Och det är ju faktiskt fasligt gott! Ha en fortsatt bra kväll, alla mina vänner och ovänner. ❤

20130919-211217.jpg

20130919-211105.jpg

20130919-211303.jpg

20130919-211146.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu