Blandad kompott..

Imorse fick jag en liten stund över och satte mig vid symaskinen för första gången på säkert 10dagar.. Jag sydde ett till blöj/våtservettsfodral, men något större denna gång. Ca 6 blöjor, ett fullt paket våtservetter och en tex napp får lätt plats i fodralet. Super enkelt, super snyggt, och super praktiskt!
Är du sugen på att köpa ett utav mig, så är priset 149:- plus porto.
20130919-220008.jpg

Min förkylning håller ett hårt grepp om mig och regnet öser ner, men det kan inte stoppa oss! Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder. Apropå bra ytterkläder så älskar jag Haglöfs. Dom må kosta en slant, men dom håller extremt länge, nästan för länge. Min jacka ser i stort sett ny ut, trots att den iallafall har 3 år på nacken.

Leons blå/lila prickar sitter fortfarande kvar, men jag tror att dom har börjat blekna en aning. Han har det extremt jobbigt med kliande tandkött, och man verkligen ser hur stackarn lider.. Till råga på allt tror jag att han också börjar bli förkyld. Men jag hoppas att det bara är en inbillning.

Idag är vi återigen hundfria, Emma var här för en stund sedan för att hämta Boris. Det kommer återigen bli så tomt utan hund. Trots att vi inte haft egen hund på snart ett år så saknar jag det varje dag.. Jag verkligen älskar hundar, eller djur överlag. Dom ger så otroligt mycket utan att direkt kräva något tillbaka. Rent terapeutisk är djur rena rama medicinen, jag talar utav egen erfarenhet.

Emma, som inte bara är Anders storasyster, utan också matte till Boris och mamma till en liten Frank på 7 månader, tackade så mycket för hjälpen. Vi passade på att prata lite strunt medan kusinerna röjde runt bland kastruller.

Till middag blir det spagetti och köttfärssås, enkelhet i all ära!

20130919-220020.jpg

20130919-220039.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu