Kärt barn har många namn❤

Dom som känner oss vet att vi av någon anledning kallar Leon för dom mest konstiga saker.. Det är inget vi suttit och tänk ut, utan namnen bara ploppat upp under månadernas gång. Några utav dom är: Grisen, korvas, könox, listus, knoe, knorrelistus, knudel men framförallt knorre..
Alltså, ska jag skratta eller gråta? Eller bara gå och dra något gammalt över mig?..

Det värsta är att han inte reagerar på “Leon”, utan reagerar som bäst på just “knorre”. Vi ska verkligen tänka oss för hedan efter, för han heter ju trots allt Leon. Nåväl, kärt barn har många namn.❤

Jag är fortfarande tok-förkyld, såpass att jag håller på att tappa rösten. Stackars Leon är lika förkyld han, precis som på mig så rinner näsan ständigt, han hostar och har svårt att äta på nätterna trots att vi gör vad vi kan för att underlätta för honom.. Så typiskt att han också skulle drabbas, den ända som klarat sig hittills är Anders.

Tidigare idag var vi nere på stan för att uträtta några ärenden. Utanför ICA stod Röda korset och hade anordnat ett litet lotteri. Självklart köpte vi några lotter, och vi lyckades dessutom få en vinstlott! Vi vann en tjusig hopfällbar picknickkorg. Och eftersom att jag älskar att vara ute i skog och mark och faktiskt inte äger just någon picknickkorg så passade det oss helt perfekt!

Under eftermiddagen städade vi och provade på att “baka” chokladfudge i mikron (se tidigare inlägg). Anders hade några vänner på besök en stund, och nu ligger vi här, totalt utslagna.
Mina två små grisar sover sött i en nästintill sammansvetsad skedande position, jag tänker nog göra dom sällskap.. Godnatt!❤

20130920-225706.jpg

20130920-225738.jpg

20130920-225845.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu