Krämig chokladfudge❤

Tidigare i veckan vart jag tipsad om att enkelt, snabbt och smidigt sätt att göra krämig chokladfudge. Det absolut bästa med receptet, är att den görs i……*wait for it* ….. micron! För ca 25 stycken bitar, 2.5×2.5cm behöver du:

  • 200g choklad
  • 25g margarin
  • 0.5 burk kondenserad mjölk
  • Häll alla ingredienser i en bunke, micra på låg värme tills allt smällt. Blanda och häll i lämplig form. Toppa med flingsalt eller annat passande. Låt vila i kyl minst 1.5 timme, Färdig att skära upp!

    20130920-191813.jpg

    Väldigt enkelt, väldigt gott, men väldigt mastigt. En bit eller två till kaffet räcker gott och väl, sedan är man nöjd. Man kan variera dessa i mängder, nästa gång tänkte vi prova att ha i saltlakritskross. ❤

    Leave a Reply


    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu