Naturhistoriska museet och kalas!

20130924-022653.jpg

Vi har under dagen besökt Naturhistoriska museet tillsammans med Emma, Mikael, Sarah och såklart barnen! Tidig inlärning ska tydligen vara nyckeln till framgång, och det är ju trots allt Leon som ska försörja mig sen när jag är gammal och grå.. Skämt och sidor.

Min älskade finfina lillebror firades idag med kalas. Tänk att han fyller 11 år.. Vart sjutton tar tiden vägen, han lärde sig ju precis gå, eller?
Jag och Calle har haft riktigt roligt ihop i våra dagar, han är en riktig liten vildig som sällan bangar på något. Precis som sin far, är han bra på i stort sett allt han gör. Han har ett enormt hjärta, och är otroligt familjekär. Det är så synd att vi inte längre ses så ofta.. Man kanske borde ta och flytta tillbaka till söder om staden..

Nåväl, på kalaset bjöds det på tacos, marängswish, och annat smarrigt. Och inte nog med det, Leon fick två kassar med diverse böcker och leksaker. Eftersom att barnen i denna ålder tröttnar på sina leksaker väldigt snabbt så är det inte sådär jätte kul att köpa nya för flera hundra, då är det perfekt att kunna få ärva en del. Det uppskattades iallafall väldigt mycket utav oss alla, men framförallt av Leon.

Vi tackar för ett trevligt kalas, nu måste jag sova. Men du ska veta att jag älskar dig lilla lillebror.❤

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu