Bitterfitta..

Som rubriken lyder, idag är jag sur, jag är bitter. Allt började egentligen med att jag, och Leon tog bussen till tygaffären, jag handlade och vi skulle ta bussen hem igen, ingen big deal alltså. När jag sen ska gå på bussen med vagnen så är det upptaget… Och nu gott folk, tänker ni antagligen att “aha! Hon är en sån där som tror att hela världen kretsar runt henne”. För att poängtera, så var den sista platsen inte upptaget utav någon barnfamilj med vagn, inte heller en rullator, resväska eller rullstol. Du förstår att i Märsta så är det mer regel än undantag att käringarna släpar runt på en tom gammal oduglig barnvagn för jämnan, allt för att åka buss gratis. Dom flesta (läs alla) är halvtjocka, uppenbarligen snåla och i dessa fall utländska.
När vi bodde i Valsta var det ständigt problem med detta, och med nästan alltid samma personer.
Det var så pass att busschaufförerna brukade komma bak och kolla om det verkligen låg ett barn i barnvagnen, som kvinnorna påstod.

När jag ändå är inne på att vara bitter så kan jag ju faktiskt få fortsätta på detta spår. Här nedan tänkte jag lista dom 3 saker jag hatar mest utav allt.

 • Människor som skyller precis allt på sin diagnos.
 • Människor som ständigt pratar om sig själva frenetiskt, man får inte en ända syl i vädret.
 • Vuxna människor som ständigt skryter om hur tuffa och kriminella dom är för att dom torskat för snatteri en gång för 2 år sedan.
 • Nåväl, för övrigt har dagen vart bra. Jag har pysslat och donat lite med allt möjligt, bland annat med Leons kommande minnesskåp, nu har jag bara några saker till att få tag på innan jag kan börja.
  Nej, nu ska jag sova och förhoppningsvis vakna någorlunda utbildad. Sov gott! ❤

  20130925-013808.jpg

  Leave a Reply


  Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu