Morgongos!

Leon har börjat vakna allt tidigare på morgnarna, och eftersom att jag dumt nog satt vid symaskinen till 02.30 igår så kan ni ju bara tänka er hur trött jag har vart idag.. Men vadå, jag är ju fortfarande ung så fyra timmars sömn borde jag klara lätt som en plätt ….eller inte.

Vi har skaffat en ny morgonrutin här hemma, Jag lägger mig raklång i soffan på rygg med Leon rakt över, mage mot mage. Han letar sig alltid innanför tröjan och snuttar frenetiskt och växlar metodiskt mellan båda brösten :D . Sådär ligger vi och myser en stund varje morgon, och i sådana lägen kan man inte känna annat än sinnesro. ❤

Strax efter lunch åkte vi till teamet för att träffa min beroendeläkare Eva, lämna urinprov och prata lite om ev nedtrappning osv.
Jag känner att jag trots tidigare nedtrappning, står på en bra dos nu, jag vill bara ha lugn och ro ett tag så jag valde helt enkelt att stå kvar på samma dos. Det är lätt att bli girig, och den chansen kan jag inte ta.

Efter besöket hos Eva åt jag och Leon lunch på närmaste restaurang, jag åt pizza och Leon barnmat. Vi passade på att sitta utomhus(!) och äta i det fina vädret, än dock bra påklädda.
Ett besök på Familjecentrum (öppna förskolan) fick vi också till. Leon lekte med alla barnen och uppskattade besöket väldigt mycket. Alla andra föräldrar på öppna förskolan kände i stort sett varandra och respektive barn, jag kände mig mest i vägen och illa till mods. Men vad gör man inte för sina barn? ❤

20130927-004433.jpg

20130927-004448.jpg
Nu börjar det verkligen bli super kallt ute och jag måste köpa mig en jacka, för som det ser ut just nu så drar jag mig för att gå ut bara för att jag fryser så in i h*lvettet och ej har någon direkt lämplig jacka..
Är inne på någon utav dessa jackor från Hollies, den vänstra är min favorit. Vad tror ni om dessa?

20130927-004343.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu