Hallands nyheter

För några dagar sedan rotade jag igenom några gamla mappar, jag hittade mina utredningspapper, och skriftliga övningar/utlåtanden från olika behandlingar jag genomfört, samt en massa polispapper. Så kul att gå tillbaka och kunna läsa vad personalen tänkte, vad jag tänkte. Något jag dock reagerade på var detta utlåtande:

- När man pratar med Michelle om hennes pappa har hon visat en stor beundran för honom, nästan en överdriven dyrkan.

Mig veterligen kan man inte tycka om sina föräldrar “för mycket”. Men tydligen kan man..

Jag hittade också flera urklipp från tidningen jag medverkade i, på första sidan och allt, för 3.5 år sedan. Då bodde jag på Solgården, som är en statlig institution för unga kvinnor.
Solgården hade kritiserats då dom använde ett speciellt belöningssystem, där “frihet” (tex en stund i rastgården) sågs som belöning. Därutav, intervjuades jag. Lite mer om reportaget, kommer i ett senare inlägg.

20130929-202642.jpg

Snacka om nostalgi!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu