En (h)ärligare blogg.

Ofta när jag läser andras bloggar och diverse statusuppdateringar kan jag inte annat än att bli lite fundersam. Har verkligen alla det så himmelsk bra? Är det ingen annan vars liv och mående går lite upp och ner? Allt verkat vara så jävla fancy.. Barn som aldrig skitar ner sig, aldrig något litet bråk med sambon, hunden promenerar sig själv, och maträtter som alltid lyckas på första försöket. Har jag missat något? Finns det någon trollformel för ett prefekt liv?
Ärligt talat, jag har svårt att tänka mig att livet alltid är underbart.. Om så är fallet, så har jag bara en sak att säga, gratulerar!

Min dag har iallafall vart långt ifrån perfekt.. Jag känner mig som en överkokt spagetti som legat i slasket i över två dygn. Jag är orklös, och det ser ut som jag blivit påkörd av ett tåg. Jag borde duscha, måla naglarna, och sminka bort dom mörka ringarna under ögonen, men till vilken nytta? På insidan är jag ju ändå bara en överkokt spagetti.

Jag har knappt orkat klä på mig, och jag har inte ens lämnat hemmet för att gå och slänga sopor. Jag har jobbat på att hålla mig vaken, och att sysselsätta Leon. Tvättkorgen är proppfull med tvätt och symaskinen har kört fast.. Jag har troligtvis vart världens tråkigaste mamma idag, iallafall världens tröttaste.. Så nu mina vänner, nu ska jag äntligen ta en paus från mitt icke perfekta liv. Jag ska sova!

20131003-110746.jpg

One Response to “En (h)ärligare blogg.”

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu