Tummen upp!

Tänk va tiden går fort, för bara några månader sedan låg Leon som ett kolli utan att orka öppna ögonen. Idag har han ett humör utan dess like och kan inte sitta still en sekund. Han är en riktig liten flörtgubbe, och skriker rätt ut om några sekunders bristande uppmärksamhet förekommer. En utav hans favoritsysselsättningar är att klättra, men framförallt att ställa sig på dom mest olämpliga ställen för att komma åt att slå på pappas data, slänga mammas fin-vas i golvet och sådana saker. Han vet precis hur han ska göra för att flörta mamma, och blir han hungrig utan att mat erbjuds så sliter han näst intill min tröja i stycken. Han är en matglad kille som äter det mesta, men föredrar fortfarande mammas tuttar.. Han är ingen liten spädgris längre, han är en liten människa med en egen vilja. ❤

Idag har vi sysslat med saker som att laga världens största lasagne, handla mat, sorterat garderoben, köpt en begagnad sodastream, och såklart busat!

Vi har också packat upp och gottat oss i all vinst från Smooth baby. Åkpåsen passade perfekt i vagnen och Leon somnade direkt under premiär-promenaden . Det kan bara betyda en sak, tummen upp!

20131007-150403.jpg

20131007-150437.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu