Häpnadsväckande!

Jag får ganska ofta mejl från läsare som undrar om jag kan rekommendera någon typ utav behandlingsform. Jag har provat dom flesta missbruksbehandlingar, och gillar dom alla på olika sätt. Jag vill börja med att säga att det inte finns någon mirakelbehandling. Du kan behandlas tusen gånger utan resultat om du själv inte är villig att försöka helhjärtat. Behandlingen i fråga ger dig verktygen, men sedan är det upp till dig att använda dom. Och den behandling som funkar bäst för någon kanske inte alls passar just dig. Så mitt tips är att först och främst läsa på om olika behandlingsformer, och utefter det fundera på vad som skulle kunna passa dig.

Dagen i sig har vart ganska seg och jobbig, främst för Leon som har två tänder som precis spruckit upp, han är väldigt besvärad. Det har kliat väldigt i munnen på honom förut, men aldrig såhär, han är helt förstörd.. Han vill inte äta, inte sova, inte leka. Jag tycker synd om honom.. Om någon har något tips utöver det vanliga i rockärmen så får ni gärna dela med er!

Jag läste precis något häpnadsveckande, en kvinna var ute på en springtur ca 1km härifrån, när tre österländska män i en vit van jagade henne både till fots och med bil. Kvinnan kom undan med nöd och näppe och händelsen är självklart polisanmäld. Nu går dom ut med varningar till oss andra som bor i Sigtuna området.

Jag har aldrig tidigare vart särskilt nojig utav mig, snarare tvärt om, jag utmanade gärna ödet och pekade finger åt döden. Men efter att jag fick Leon förändrades det. Men det hör nog till.. Var försiktiga!❤

20131010-140701.jpg

20131010-134827.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu