Allt på än gång..

Smärtorna i magen har delvis försvunnit, iallafall dom intensiva “värkarna”. Men jag är extremt öm, det känns som någon skärt upp mig. Jag mår illa och känner mig konstig..
Jag har inte lämnat hemmet, utan bara försökt slappat hemma med Leon. Jag är fortfarande skärrad sen igår.. hur kan sådan smärta komma från ingenstans?.. Minst sagt skrämmande!
Nåväl, nu lovar jag att jag tjatat färdigt om diverse magsmärtor..

Diskmaskinen la av igår, så vi har sysselsatt oss här hemma med att handdiska. Det är i dessa lägen man inser hur mycket en diskmaskin faktiskt betyder.. Och hur larvig man är som ibland drar sig för att plocka i och ur.

Mitt i allt kaos här hemma så har Leon börjat matvägra.. För att få i honom något över huvud taget så får man tvinga i honom, men det känns varken rätt eller särskilt kul. Jag hoppas att det bara är en period, och tror att det har med tänderna som nyligen spruckit upp. Han ammar glatt, så det går nog ingen större nöd på honom, men i längden behöver han självklart vitaminer och mineraler som finns i vanlig mat. Fortsätter det får jag nog höra av mig till BVC. Någon som har något tips?

Nu tänkte jag sova, och jag hoppas att jag mår mycket bättre imorgon. En liten gnutta kraft hade uppskattats.

20131014-143157.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu