Någon måtta får det vara!

Jag är i chock.. ..över hur en del människor är funtade.

När jag för en liten stund sedan var nere på stan, så gick jag förbi en kvinna som troligtvis var på väg hem från dagis med sin dotter på ca två år. Dottern var trött och hungrig, så mamman hade med sig en flaska med välling till dottern. Dottern började ivrigt att dricka, mamman tjuter till “Men Saga! Du vet att du inte får dricka välling i vagnen, det kan ju bli fläckar! Ska du dricka din välling så får du .”
Dottern fick hjälp ut ur vagnen, och drack sin välling ivrigt medan hon stapplade fram på trottoaren.

Ärligt talat.. Jag är själv rädd om mina saker, men är man så rädd om sin vagn att man inte ens vill använda den till det den faktisk i till för, då tycker jag att det har gått för långt. Det är trots allt en barnvagn, för barn!!

20131016-120503.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu