39,6 graders feber..

Igår kväll när jag skulle lägga Leon var han helt plötsligt varm som en kamin.. Jag tog tempen som visade att han hade hög feber och gav honom därefter Ipren. Leon låg och yrade i feberdrömmar, jag låg till största delen utav natten vaken och vakade över honom.
Man kan tycka att det är lite mesigt gjort utav mig, alla barn har ju feber!
Men efter att han förra gången med feber drabbades utav andningstopp så är jag på min vakt.

Febern fortsatte under dagen, och trots febernedsättande medicin låg hans temperatur på 39,6 grader. Han orkade varken att äta eller dricka, men tutten gick bra att ständigt snutta på. Vi tillbringade i stort sett hela dagen i soffan, mage mot mage, hud mot hud. Trots att jag verkligen tyckte synd om honom så kunde jag inte låta bli att njuta… Njuta utav lugnet, men framförallt utav allt mys! Att ligga på mammas bröst var det ända som dög, såfort jag la ifrån mig honom vaknade han till, och samlade sina krafter för att krypa upp på mammas mage igen Älskade, älskade unge!

Framåt middagstid sjönk febern till 38,7 och han vart betydligt piggare än innan, men än dock väldigt gnällig och mys-sjuk. Anders mamma kom på ett snabbt besök för att hälsa på, men Leon var väldigt svårflörtad.

Leon har under senaste dagarna haft tre små tänder som spruckit upp, och jag tror att febern kan ha med det att göra men det råder det tydligen lite delade åsikter om.. Nåväl, febern är sakta men säkert på väg ner, och Leon har klarar sig utan andnöd eller feberkramper, Halleluja!

20131017-235743.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu