Faceplant à la Leon

Leon är så gott som frisk idag, och försöker ta igen allt han har missat.
Han är en riktig liten klätterapa och trots att jag av hela mitt hjärta önskar att jag gång på gång kan ta emot honom när han faller, så vet jag att det inte är realistiskt. Jag gör mitt bästa, jag försöker förutse farliga situationer och lägger filtar och kuddar för att dämpa eventuella fall.. Men eftersom att han är överallt och ingenstans så är det omöjligt att hinna med.
Idag ramlade han och slog sig, igen.. Han stod vid badkarskanten och sträckte sig efter en badanka, han föll över kanten och landade på ansiktet. Det var ett riktigt hårt fall som såg riktigt otäckt ut, Jag trodde han bröt nacken… Leon grät och blodet rann ur näsa och mun.

Utöver näsblod, en bula, fläskläpp och ett trasigt mammahjärta så klarade sig Leon bra.. Jag ringde sjukvårdsupplysningen som bad oss hålla lite extra koll, sagt och gjort!

Anders är snart hemma för att ta Leon under tiden jag är hos tandläkaren.. Lite läskigt att lämna honom ensam med någon annan, men minst sagt på tiden! :)

20131018-015023.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu