Beslutsångest..

Leon och Anders sover, jag myser utav tystnaden och surfar runt på nätet. Jag hittar så mycket fint att jag får tuppjuck.
Jag letar bl.a. efter en mysdress i velour till mig själv, perfekt såhär till vintern. Jag är inne på en dress från Juicy couture, men det finns så många färgkombinationer att jag nästan får epilepsi..

Leon är fortfarande super förkyld så vi har försökt ta det lugnt inomhus. Leon blir lätt under stimulerad när vi bara är hemma, men vi rider ut stormen tillsammans. Snart hoppas jag på att han är bättre, och att hans otroligt hemska hosta är borta..
Jag är livrädd för att han har RS, och ger det inte med sig snart så ska vi besöka doktorn!

Imorgon ska jag åka till Subutexmottagningen i Märsta för att lämna urinprov hos min beroende-sjuksyster Eva. Nu börjar det bli dags även för mig att sova, men först ska jag surfa runt en liiiten stund till..
Jag letar efter inspiration till Leons rum men kan inte bestämma mig (no shit?!) för vilket tema jag ska gå efter.. Men som den djurvän jag är dog jag lite när jag såg detta påslakansetet från HM. Och kanin-lampan är ju bara så söt!

20131024-005122.jpg

20131024-005054.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu