Gunga, gungar, gungat!

När jag gick ut igenom ytterdörren fick jag en chock, det var ju varmt ute, iallafall ljummet! Vad tusan?
Leon är fortfarande förkyld, men han liksom jag blir tokig utav att sitta inne en hel dag! Vi packade matsäck och tillbringade förmiddagen i lekplatsen. Vi har gungat i massor, åkt rutschkana, byggt “sand slott” och gungat lite till!

Kl 13.00 hade jag tid hos Eva, min beroende-sjuksjöterska. Jag lämnade urinprov, och vi pratade en del om en ev. subutexnedtrappning. Bollen ligger helt och hållet hos mig och jag får själv bestämma hur jag vill ha det. Just nu känner jag mig ganska nöjd med dosen jag har. Jag vill inte trappa ner mer för tillfället, utan bara passa på att njuta av tiden som mammaledig. Jag ska trappa ut min subutex, tids nog.. Det är lätt att bli girig, och den risken kan jag inte ta.
Sov gott mina (o?)vänner.❤

20131025-141526.jpg

20131025-141541.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu