Capri Collection

Jag måste börja med att hissa Capri Collection, det märks att varje enskilt plagg i kollektionen är handplockat. Dom har lyckats hitta balansen mellan det charmiga, stilrena och tuffa. Ta er en titt, ni kommer inte bli besvikna!

Det tog mig bara några ynka millisekunder innan jag slogs utav ha-begäret. Jag är kär..
Detta är enligt mig den ultimata koftan. Dom genomtänkta detaljerna, som den stickade spetsen och tjusiga omlottknytet gör att koftan funkar utmärkt att bära både under finare tillställningar, på jobbet, och hemma framför brasan. Och vad gäller färgalternativen kan jag inte säga annat än att jag gratulerar, ni har lyckats. Jag vill ha båda två, Jag måste ha! För 599kr kan koftan bli din, länk hittar du här.

20131030-021322.jpg

Du som bloggar, vill du också ha chans att vinna 1000:- att handla för hos Capri Collection? Var med och tävla här!

3 Responses to “Capri Collection”

  1. Thomas J says:

    Nu vet jah exakt vad jag ska köpa till tjejen i julklapp, i år kan jag inte annat än lyckas. Grymr tack! /tompa

  2. Savanna says:

    Din blogg är verkligen härlig.. Jag älskar dina tips, denna tröja är en given present till mig själv! Tack

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu