Queen Heroin..

20131103-012841.jpg

Jag blir galen, när ska jag sluta sakna livet som jag hatade?
Nu ska ni få höra på något riktigt sjukt.. Jag kan känna avund när jag ser någon som är hög på heroin. Det suger till i kroppen, och jag känner mig plötsligt tom. Ett tomrum som inte kan fyllas, som inte får fyllas. Jag har något så mycket bättre nu, min lilla prins som jag älskar så hårt att det gör fysiskt ont.. Ändå så kan jag inte alltid kontrollera mina tankar. Det visar verkligen bara hur starkt ett beroende är.

När jag inser att jag aldrig kommer vara hög igen, att jag aldrig någonsin kommer må så där kungligt bra som man bara kan göra på heroin, då blir jag rädd

I just denna sekund som jag skriver detta, så känns det som att något sliter ut min bröstkorg. Det river, vänder och vrider sig i mig utav saknad. Min mun vattnas och jag ser allt som en film framför mina ögon.. Jag ser hur jag kokar upp, drar in den gul/bruna lösningen i sprutan, spänner stasen och girigt glider in i lämplig ven. Jag drar svar, och trycker i mig fort.. I samma sekund som heroinet når hjärnan känner jag smaken utav ångorna.
Jag minns exakt hur det smakar, och bara tanken får mig att skaka. Jag gråter en skvätt, över att jag fortfarande såhär 3 år senare, måste ha dessa otroligt jobbiga kamper.

Leon är mitt allt, och jag kommer aldrig välja bort honom eller livet jag lever idag. Men en pusselbit är borta, och den kommer alltid att saknas.

20131103-013159.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu