Queen Heroin..

20131103-012841.jpg

Jag blir galen, när ska jag sluta sakna livet som jag hatade?
Nu ska ni få höra på något riktigt sjukt.. Jag kan känna avund när jag ser någon som är hög på heroin. Det suger till i kroppen, och jag känner mig plötsligt tom. Ett tomrum som inte kan fyllas, som inte får fyllas. Jag har något så mycket bättre nu, min lilla prins som jag älskar så hårt att det gör fysiskt ont.. Ändå så kan jag inte alltid kontrollera mina tankar. Det visar verkligen bara hur starkt ett beroende är.

När jag inser att jag aldrig kommer vara hög igen, att jag aldrig någonsin kommer må så där kungligt bra som man bara kan göra på heroin, då blir jag rädd

I just denna sekund som jag skriver detta, så känns det som att något sliter ut min bröstkorg. Det river, vänder och vrider sig i mig utav saknad. Min mun vattnas och jag ser allt som en film framför mina ögon.. Jag ser hur jag kokar upp, drar in den gul/bruna lösningen i sprutan, spänner stasen och girigt glider in i lämplig ven. Jag drar svar, och trycker i mig fort.. I samma sekund som heroinet når hjärnan känner jag smaken utav ångorna.
Jag minns exakt hur det smakar, och bara tanken får mig att skaka. Jag gråter en skvätt, över att jag fortfarande såhär 3 år senare, måste ha dessa otroligt jobbiga kamper.

Leon är mitt allt, och jag kommer aldrig välja bort honom eller livet jag lever idag. Men en pusselbit är borta, och den kommer alltid att saknas.

20131103-013159.jpg

9 Responses to “Queen Heroin..”

 1. mitjka says:

  Svar till N: Hej! Jag känner inte till hela din bakgrund och din tidigare kontakt med SOC, så det är svårt att svara på, men en anmälan kommer definitivt att göras, och SOC kommer antagligen starta en utredning, och i värsta fall omhänderta barnet tills du är ren och anses vara stabil. Är pappan till barnet också missbrukare? Det absolut bästa du kan göra om du vet att du kommer torska, är att redan i förväg ringa din beroendesköterska och berätta att du tagit återfall och att du vill ha hjälp för att i framtiden undvika återfall, tex göra en återfallspremention. Visa framfötterna och BE OM HJÄLP, samt var villig att göra det dom ber dig om. Då kommer dom se att du är ärlig och framförallt VILL leva drogfritt tillsammans med ditt barn i din vårdnad. Om dom så vill att du ska pissa 7 gr i veckan, så gör det! Visa att du är allvarlig och verkligen vill, så kanske du får behålla ditt barn utan konsekvenser.
  Hur länge hade du vart drogfri innan, och vad berodde dit återfall på? Är du deprimerad eller har det jobbigt psykiskt så finns det hjälp att få, så kanske du slipper självmedicinera nästa gång. Jag håller mina tummar för att allt går bra, och att du tar dig ur beroendet och allt vad det hör till.. Kram /Mitjka

 2. N says:

  Hej Michelle! Jag måste fråga dig om du vet vad som händer om jag tagit återfall och fejkat mina up flera ggr och nu blir påkommen? Jag har hamnat i den sitsen och är så rädd att förlora mitt barn <3 jag frågar dig för att jag vet inte bart jag ska hitta ett snabbt svar..snälla om du har någon aning så snälla , svara..Jag är så ledsen och arg på själv =( PS jag har tagit benz..

 3. N says:

  Förlåt om jag kanske lät som jag tvivlade på dig i mitt inlägg. Jag menade bara att (som ni alla vet) heroinet är djävulen själv och är en listig jävel =( Jag önskar dig och din familj all lycka. =)

 4. N says:

  Hej! Tack för ditt svar! nu förstår jag dig bättre..Du är en stark tjej och mamma..KRAM =)

 5. mitjka says:

  Svar till N.
  Hej! Jag började droga som 13-åring, och började med dom tyngre drogerna vid 15års ålder. Det tog inte långt tid innan jag vart hepatit-C positiv. Jag har åkt in och ut från statliga institutioner och behandlingshem minst ett 20-tal gånger.
  När jag vart gravid var jag redan drogfri och med pågående subutexbehandling sedan 1.5 år tillbaka .

  Jag har nått min botten 20gr om, det är ett under att jag överlevde min resa. Jag är inte drogfri enbart för min sons skull, utan främst för min egen.
  Jag kommer aldrig lämna det liv jag lever idag, men som den missbrukspersonlighet jag är så romantiseras missbruket i tanken. Ibland kan det gå flera månader utan en tanke på varorna, ibland tänker jag på det varje dag. Men jag vet att det inte är verklighet, utan det är bara beroendet som försöker spela mig ett spratt.

  Med vänlig hälsning, Michelle

 6. vonkan says:

  Word!! Förstår dig hjärtat, du anar inte. Bara kämpa på! Puss och kram din virrepinne
  Saknar dig

 7. N says:

  Hej! Det där känner jag igen mycket VÄL! om jag läste rätt så hade du hållit på i 2 år? Sedan blev du gravid och blev slutade för barnets skull? Det kan mycket väl vara så att du inte nått din botten. Jag vet att det låter hemskt när jag skriver så men så var det för mig..när jag var på behandling första ggn så skulle jag fylla 20 år och alla som var på stället sa att jag skulle komma tillbaka minst 3 ggr till innan jag var klar med mitt horsande. Och de hade rätt!! jag fortsatte i 7 år till!! Innan det så använde jag allt annat främst amfetamin och rökte på. Jag åkte in och ut på olika instanser och kände aldrig att jag ville sluta helhjärtat, för jag älskade mitt rus , precis som du beskriver. Jag kan bara hoppas att du klara det här och söker hjälp och stöd när du känner suget komma. Jag önskar inte min värsta fiende ett liv som heroinist =( styrkekramar till dig Michelle..tag en dag i taget så kommer du fixa det här!

 8. @-mum says:

  Jag har inte vandrat på din stig så jag tänker inte säga att detta är lätt men: försök att vända på ditt tänk. Istället för att fokusera på saknaden så tänk att DETTA är något jag aldrig behöver utsätta mej för igen. Jag behöver aldrig utsätta mej (och andra) för skit för att få tag på pengar till droger, jag behöver inte vakna upp i en skitig illaluktande hög i en smutsig kvart efter ännu ett rus, faaaan vad skönt att jag faktiskt slipper detta!

 9. idaa says:

  Hej. Jag tycker int du ska säga att det saknas en pusselbit , du har ju fyllt upp det hålet med din underbara son !
  Jag tror mer att du saknades en pusselbit innan !
  Du är stark glöm aldrig det.

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu