Tankens kraftfulla kraft!

Det är så otroligt lätt hänt att fokusera på det negativa, och på vad man saknar istället för att fokusera på det man faktiskt har, och framförallt försöka se möjligheterna i det hela.

Jag har bestämt mig, jag ska börja se möjligheterna. Trots att jag ofta saknar min familj och mina vänner i Tyresö så är Sigtuna mitt hem idag, och det är dags att jag börjar acceptera det. Jag har faktiskt chans att lära känna nya människor, utforska spännande platser, och skapa minnen som kommer följa mig livet ut..

Fr.o.m. imorgon ska jag verkligen tänka mig för, vi kan påverka vår inställning och vårt mående mycket mer än vi tror. Det må låta klyschigt, men tankens kraft är faktiskt otrolig. Imorgon är början på ett nytt äventyr. Hur väljer du att se på din morgondag?

20131107-002842.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu