Whipped créme foundation.

Ända sedan Max Factor’s nya foundation “Whipped créme” lanserades har jag vart sugen på att testa.. Och då ska ni veta att jag normalt sett är någon form utav “flytande-foundation motståndare“, då jag aldrig tidigare haft någon vidare bra erfarenhet utav “flytande” foundations.

Jag blev riktigt förvånad över nya “Whipped Créme foundation”, den var faktiskt riktigt bra. Framförallt var den dryg och härlig att applicera, och resultatet vart precis som utlovat, -halvmatt, jämnt, och återfuktande.

Så för en torris som mig kommer denna att ha en given plats i sminkväskan året om! Jag kan varmt rekommendera er att prova, du kommer inte bli besviken. :)

20131107-011001.jpg

2 Responses to “Whipped créme foundation.”

  1. mitjka says:

    Svar till “N”.
    Jag köpte också Warm almond, tyckte den första var som du beskriver, lite gul och alldeles för ljus! Dom borde haft en nyans mellan den och denna. Nåväl, jag använder bara min runt ögonen, utöver det använder jag Tikei! Jag har inte provat den BB cremen, ska spana in den, tack för tipset! Med vänlig hälsning, Michelle

  2. N says:

    Hej! jag köpte en också men tyckte färgen var för gul..jag valde warm Almond..vilken har du?har du testat cc Cream från loreal? den är super bra =)

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu