Fars dag!

Här hemma har det vart fullt ös idag. Vi har bakat, städat och bakat lite till! Vi har nämligen haft besök utav Anders pappa och syskon med sina respektive + barn. Det var inte något jätte avancerat, vi träffades för att fira papporna såklart, vi åt lite plockmat och massor utav sötsaker.. En sockerchock utan dess like då att säga!

Anders och jag bakade tre limpor bröd igårkväll, varpå en limpa och en trisslott var en liten farsdagpresent från Anders till sin pappa. Ett gudomligt ganska så sött bröd kryddat mycket fänkål och anis. Ett familje-recept som jag tyvärr inte kan bjuda på.. MEN idag bakade vi underbart fluffiga Saffranssemlor med lingongrädde och dessa kan ni hitta receptet på här.

Eftersom att jag pga lite olika anledningar var lite sent ute vad gäller en farsdag-present, så försökte jag lite snyggt skaffa en anledning att cykla ner på stan snabbt och köpa grädde..
Anders fattade inte alls varför, utan tyckte bara att vi skulle gå tillsammans! Till slut vart jag tvungen att ge honom en vink, och han lät mig tillslut cykla iväg..

Leon måste verkligen älska sin pappa, han gav honom både blommor, en plånbok i läder, en påse finsk lakrits, en påse Lindt choklad, och fem trisslotter. Inte illa pinkat! Vad gav era barn till sina pappor?

20131111-081011.jpg

20131111-080525.jpg

20131111-080956.jpg

20131111-080947.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu