Att se möjligheter..

Dagarna rullar på och när jag numera tänker på att ständigt se möjligheter så är vardagen riktigt rolig! Helt otroligt vad tankens kraft kan åstadkomma.. Testa!

Igår tillbringade jag nästan hela dagen på öppna förskolan, Leon tycker att det är SÅ otroligt roligt med allt bus, dessutom ger det mig faktiskt möjlighet att komma ut och träffa lite människor, kanske tom lära känna någon. Att se Leons ögon lysa utav nyfikenhet och lycka, bara det gör att jag gärna går dit 100 gånger om. Jag förväntar mig inte att bli bästa vän med alla morsorna på öppnis, men man vet aldrig, kanske finns världens bästa tjejkompis där någonstans?

Idag har vi vart på Kunskapens hus och träffat en studievägledare. Det var inte helt lätt att fokusera för någon utav oss, Leon tyckte det var väldigt spännande och kröp ständigt ut ur rummet med racerfart, han ville utforska! Vi fick oss några goda skratt iallafall, och jag tror att jag fick svar på det mesta. Det verkar iallafall som att jag måste avvakta med pluggandet fram till augusti månad. Vi får inre ihop det ekonomiskt om Anders ska vara pappaledig alla dom dagar jag praktiserar och pluggar i skolan.. Jag hoppas så innerligt att jag får tag på något jobb, jag är desperat och tar i stort sett vad som helst.
Jag är supersugen på att jobba, på att träffa människor och dra mitt strå till stacken!

Imorgon blir det ytterligare en fullspäckad dag med bl.a. lek och bus på öppna förskolan. Nu ska jag och Anders utbyta massage sedan är det dags att sova. Godnatt mina vänner och ovänner. ❤️

20131112-235607.jpg

20131112-235512.jpg

20131112-235530.jpg

2 Responses to “Att se möjligheter..”

 1. mitjka says:

  Svar till Julia: Hej! Vad roligt, vad glad jag blir! Det härliga med en blog är att man gör precis som man vill, du kan själv bestämma hur mycket du vill berätta om ditt liv. Bloggen hjälper mig jätte mycket, det hjälper mig att få ur mig vissa saker och släppa taget… Och när jag inte har lust att blogga så struntar jag i det! Det bästa med en blog är alla kommentarer och mejl, alltid lika roligt!
  “Hannibal” är en riktigt rar tjej med hjärtat på rätt plats, hon avgudar verkligen dig Julia, du verkar vara en jätte rar syster! Hälsa R ifrån mig, jag tänker på henne!
  Med vänlig hälsning, Michelle

 2. Julia says:

  Hej hej Michelle! Jag tycker din blogg är jätte bra och det är starkt utav dig att skriva om så mkt. Jag känner igen mig med endel av det du skriver. Är själv en mamma (jag är 21 år nu och min son 1 år). Jag har haft planer på att skriva blogg.. Men jag har för svårt för att öppna mig :/ men jag skulle behövt det! Men kanske någon gång. Jag blir grymt imponerad på folk.som våga ta det steget – det är.starkt.

  Jag fick tips av min syrra (Hannibal ;) som suttit på b-hem med dig, hon är vän med dig på fb. Ha det bäst!

  Mvh Julia

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu