Upp och ner, ner och upp..

Igår hade jag det riktigt jobbigt.. Redan när jag vaknade så började jag sätta käppar i hjulet på mig själv. Det är nästan som att jag inte vågar låta mig själv må bra en längre stund, när det har gått några dagar och jag är riktigt på topp så blir det alltid såhär. Omedvetet eller ej, jag vet inte.. När jag slutat amma så ska jag börja med min ADHD-medicinering igen, då vet jag att många bitar kommer falla på plats, och jag kommer slippa en del utav min ständigt pågående skruvade tankeaktivitet.

Nåväl, idag hade jag iallafall en riktigt trevlig dag på Öppna förskolan med mycket bus, lek och sång! Jag som tidigare var lite rädd för Öppnis ser numera fram till att gå dit på dagarna.

Jag kan verkligen rekommendera er som inte provat att ge det en ärlig chans, dvs MINST 10 besök. Ditt barn kommer aktiveras både psykiskt och fysiskt, det finns så mycket att utforska och så många små vänner att lära känna.. Att se ens barn riktigt lysa i ögonen utav lycka och nyfikenhet, gör att man trots att det är lite läskigt första gångerna går dit igen och igen! Dessutom har man fri tillgång till ett pysselrum där man tillsammans med sitt barn kan skapa allt från gipsavtryck, målningar och mycket annat, och för mig som älskar pyssel så är det ett guldläge! :)

Imorgon ska jag träffa min beroende-sjuksyster Eva och lämna slumpmässigt drogtest och diskutera kring min nuvarande subutexdos. Efter det blir det några timmar på Öppnis och slutligen en löprunda!
Nu ska jag krypa ner och snusa på Leon, njuta utav min lilla bebis som börjar bli stor.. Jag är tacksam så in i Norden att jag lämnat mitt tidigare liv och istället fått smaka på ett liv fullt med kärlek och gemenskap. ❤️

20131118-231402.jpg

20131118-231215.jpg

2 Responses to “Upp och ner, ner och upp..”

 1. Mormor says:

  Älskade unge,
  Ur det svåra kommer ofta ljuset, även om det ibland känns tungt och tar alldeles för lång tid. Du är så duktig att förstå det som händer. Hjärnan ska och kan tuktas men det tar både tid och kraft. Håll ut!
  Bamsekram mormor

 2. peter says:

  du är värd den lyckan du skördar nu har man haft det så motstävigt som du finns all lycka att vinna och det liv du levt så finns bara två vägar döden eller livet
  http://www.youtube.com/watch?v=02Iz9_Qz8r4

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu