Som fisken i vattnet..

Det händer väldigt mycket just nu, jag har många bollar i luften och trivs som fisken i vattnet! Dagarna går med en rasande fart och jag inser att vi har en intensiv tid full med födelsedagar och julfiranden och framför oss.
Eftersom att både mina och Anders föräldrar är skilda och separerade så blir det alltid som så. Men vad gör det när man älskar mat och julklappar?

Jag började shoppa julklappar tidigt i år, och känner att jag ligger ganska bra till planeringsmässigt, jag hoppas iallafall det.. Det ända jag inte har koll på, är vad vi ska köpa till Leon, som dessutom fyller år ganska tätt inpå.

I födelsedagspresent kommer han iallafall bl.a. få en lammgunga från Lekmer, en jättefin liten nalle och två matchande tavlor. Utöver det så har jag lite svårt att bestämma mig, men några saker jag kikat på och tror han skulle uppskatta är dessa:

20131120-021342.jpg

Nåväl, dagen har som vanligt vart fullspäckad, vi besökte bl.a. Eva på teamet och pratade lite om min nuvarande subutexdos som jag står på. Jag känner mig nöjd med dosen och vill varken höja eller sänka i dagsläget.. Jag vill och ska trappa ur subutexen så småningom, men just nu skrämmer tanken skiten ur mig..
Vi hann även med ett besök på öppna förskolan, storhandling, och powerwalk. Till middag åt vi köttbullar och potatismos med gräddsås, gjorda från grunden. Det är otroligt enkelt och blir (precis som allt annat..) så mycket godare om man tar sig lite tid och lagar maten själv. Nu klipper ögonlocken och jag gäspar om vartannat, jag ska krypa ner mellan mina killar och försöka sova!

Och vad gäller presenterna så ska jag fundera vidare..Har ni några tips om vad en överaktiv snart 1åring kan tycka om så får ni mer än gärna dela med er! Godnatt mina vänner och ovänner. ❤️20131120-023817.jpg

20131120-023549.jpg

One Response to “Som fisken i vattnet..”

  1. Ulla says:

    Åh, tack! Nu vet jag precis vad jag ska köpa till min lilla! Du är bäst.

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu