En goodiebag som kryddar!

20131121-024618.jpg

Idag hade vi en “vilodag“, en dag utan massa flängande och farande.. Istället sov vi länge, åt frukost framför TVn och bara mös i mängder. Vi tog det helt enkelt riktigt lungt, till och med dagens powerwalk gjordes i något lägre tempo än vanligt!

Till lunch provade jag Kelloggs special K’s nya flerkornsgröt, som smidigt är fördelat i portionspåsar. Gröten är löjligt enkel att göra och himmelskt god med bitar utav redberries, MEN portionerna måste ha vart anpassad efter myror..
Jag kunde äta två portioner utan att bli direkt mätt, och jag tror inte att jag är större i maten än någon annan..
Jag tycker det är rent utsagt löjligt när portionerna är små nog till att knappt mätta min 10 månaders gamla son…
Jag funderar på fullaste allvar på att höra av mig till Kelloggs och höra hur dom tänker kring portionerna. Jag tänker varken stå med stidsyxa eller vara otrevlig, utan bara ifrågasätta..

För ett tag sedan var jag med och tävlade hos PurpleBox och blev en utav tre vinnare som fick en valfri goodiebag hemskickad. Man får själv välja mellan en mängd utav diverse goodiebags, jag valde en smink-goodiebag som kom på posten idag. Goodiebagen var verkligen personlig och genomtänkt, dom hade lagt ner tid på handskrivna små lappar och skickade med två extra saker, varav en var till Leon. En goodiebag i höstmörkret piggar verkligen upp, vardagslyx på hög nivå!

PurpleBox har ständigt pågående tävlingar både på Facebook och instagram, och med några veckors mellanrum så dras tre vinnare varje gång, som själva får välja vilken goodiebag dom vill ha hemskickad. Hur grymt är inte det?!
För mer info och för att komma vidare till Purplebox sida klicka här.
Sist men inte minst vill jag tacka Purplebox för min härliga goodiebag. Ni är lite utav ett gäng vardagshjältar, sånna som kryddar vardagen och sätter extra guldkant. Tack! ❤️

20131121-025410.jpg

One Response to “En goodiebag som kryddar!”

  1. Purple Box says:

    Tack snälla Michelle för de fina inlägget och för de värmande orden.

    Ha en fin dag :)

    /Purple Box

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu