Jag ber om ursäkt!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt dåliga blogg-uppdaterande, sista dagarna har jag haft händerna fulla och helt enkelt prioriterar min familj framför bloggen, såklart!

Nåväl, vi firade in fredagen med ett restaurangbesök, men det var rent utsagt katastrofalt.. Personalen var nonchalant, menyerna stämde inte, men framförallt var maten det sämsta jag någonsin har ätit.. Rotfrukterna var inte alls tillagade utan helt och hållet stenhårda, allting var okryddat och smaklöst, och kycklingen var så torr att den smulades sönder när man försökte skära en bit.. Både jag och Anders satt och svor och fräste vid matbordet, och eftersom att servitrisen aldrig dök upp så fick vi ingen chans till att klaga.. Och eftersom att vi hade lite bråttom så gick vi så fort vi kunde, (lugn, bara lugn.. Vi körde ingen springnota med barnvagn, vi betalade i samband med att vi beställde).

Resten utav fredagskvällen var vi hos Anders storasyster Emma med familj. Emma har en son som heter Frank som bara är några veckor yngre än Leon.
Det är ganska lustigt, för både Emma och jag blev gravida under samma tidsperiod, under samma utlandsresa!
Emma hade beräknat BF den 7:e februari och vi den 8:e, hur stor chans är det liksom? Vi var lite oroliga att barnen skulle födas samma dag, men eftersom att Leon föddes mer än 5 veckor förtidigt, och Frank 14dagar efter BF så skiljer det några veckor sinsemellan. I vilket fall så är dom nästan lika gamla, så lite lek och bus med sin kusin sinsemellan var en given fredagssysselsättning! Anders mamma Ingela var den som kom med idéen och som dessutom körde oss dit och bjöd alla på riktig Italiensk pizza!
Vi tackar och bockar för en trevlig kväll, men nu ska vi lägga oss och sova! Godnatt!

20131124-233604.jpg

20131124-234006.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu