Missnöjd och ur balans.

20131125-000301.jpg

Leon är väldigt svajig just nu, så det är svårt att sätta finger på va han egentligen vill.. I ena sekunden vill han sitta i mammas knä, i andra sekunden vill han det absolut inte! Han är missnöjd med det mesta och helt och hållet ur balans.
Jag tror att det är fler tänder på G, han har något förhöjd temperatur och ska ständigt vara i munnen och pilla. Dessutom är han snorig sedan en vecka tillbaka och har haft det jobbigt nattetid, speciellt med amningen eftersom att han brukar snutta hela natten igenom, nu måste han släppa bröstet för att andas var 3:e sekund..

Just nu ligger Anders och Leon sovandes här bredvid på varandra..Charmigt! På kvällar och nätter passar jag på att ta lite egentid, det brukar oftast innebära att jag gör saker som att måla naglarna, kolla internet, äta i lugn och ro, osv.. Hade det inte vart för “egentiden” jag tar på nätterna så hade jag antagligen gått under för länge sedan.

20131125-000507.jpg

Jag funderar fram och tillbaka vad gäller julklappar och önskelistor, jag har haft många bra idéer under året men glömmer oftast bort dom lagom till jul.. Imorgon är det julmarknad här i Sigtuna och jag hoppas innerligt på att få lite inspiration..

Till middag idag åt vi en riktigt enkel, god och smart maträtt, PAJ! Det är ju så smidigt och att göra och kan varieras i mängder.. Idag blev det en köttfärspaj med lite grekiskt inslag utav fetaost och svarta oliver, det bästa av allt är att pajen är gjord på rester, ja ni hörde rätt! Bon apetit!

20131125-001053.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu