Hjälp med bloggdesign?!

Min blogg är så hiskeligt tråkig.. Det är inte alls såhär jag vill ha det. Jag vill ha en välkomnande sida med några bilder och rader om vem jag är och vad jag skriver om..
I mitt huvud vet jag exakt hur jag vill ha det, inget direkt avancerat, men ändock alldeles för avancerat för att jag själv ska kunna utföra det. Jag har länge funderat på att betala någon kunnig för att hjälpa mig, men jag har inte sen blekaste om vart man vänder sig.. Så om någon utav er känner någon som tror sig kunna hjälpa mig så får ni mer än gärna tipsa mig! Jag betalar såklart.

Såfort jag fått hjälp med bloggen så att den blir lite personlig och inbjudande så har jag en rad tävlingar som ska påbörjas.
Till att börja med kommer jag bl.a. tävla ut två stycken leopardklockor och tre stycken mascaror från Lancome. Inte helt illa pinkat va?

Dagen har var väldigt lugn, vi har storstädat och utöver en promenad ner till ICA bara tagit det lugnt. Imorgon ska vi hem till mormor på St. Eriksplan för adventsfika. Det ska bli kul att träffa familj och släkt, men allra roligast ska det bli att träffa en utav mina småbröder, Max.
Nu ska jag plocka undan efter middagen, vattna blommorna och sedan slappa en stund i soffan jag också, likt resten utav familjen.. Oj, “familjen” vad maffigt det låter.. Tänk att jag fortfarande inte vant mig! Nåväl, godnatt mina vänner!! <3

20131201-001747.jpg

Och för att vara på det klara angående bilden, Leon äter självklart inte kexchoklad, han bara biter lita på det oöppnade paketet.

2 Responses to “Hjälp med bloggdesign?!”

  1. Anna says:

    Vi kan pyssla ihop en fin design tillsammans på lördag :)
    Puss!

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu