Löpning och klänning?

20131203-003611.jpg

Efter en sjukt trevlig och lagom händelserik helg så kände jag mig mer än utvilad imorse. Jag började dagen med att ta med mig Leon i vagnen och springa en rund på 5km.. I ärlighetensnamn höll jag på att avlida, jag inser att jag måste börja träna, för detta är inte OK!

Eftermiddagen spenderade vi på Öppna förskolan, och det var väl ungefär som vanligt.. Lek och bus på hög nivå! När Anders kom hem åkte vi till stan för att shoppa lite bas-kläder till Leon, vi var ute i sista stund och hade bara 45min på oss innan affärerna stängde. Jag är inge vidare stresstålig, inte Anders heller för den delen.. Så ni kan ju tänka er hur vi suckade, pustade och stönade högt.

Det vi letade efter till Leon hittade vi inte, men jag hittade en enkel och söt klänning från HM, för 199:- vart den min. Jag vet inte riktigt när jag ska ha den, men det kommer garanterat något tillfälle! Dock så letar jag fortfarande efter klädsel inför Jul och nyår.. Jag är inne på något svart, och jag är helt klart inne på spets.. Nåväl, det får framtiden avgöra. Nu skall jag äta en (läs två) portion gröt och sedan hoppa i sängs. Här ser ni iallafall klänningen, enkel men snygg:

20131203-003232.jpg

One Response to “Löpning och klänning?”

  1. Missa inte min adventskalender kommer upp en ny tävling med fina priser varje daf 1-24 dec:)
    I dagens lucka finns ett presenkort på 200 kr från Pledd.net som har fina personliga bebis filtar m.m tänkte att de kunde passa dig:)
    http://www.domkallarmighannes.com/2013/12/julkalender-lucka-3.html
    Gillar du inte sådana här kommentarer så ber jag om ursäkt och hoppas att du får en bra dag:)
    kram

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu