Energitjuvar av värsta sorten..

Jag blir så trött, när ska jag sluta ta så illa vid mig utav alla dessa idioter? Det behöver inte vara något särskilt, en spydig kommentar räcker för att adrenalinet ska börja pumpa och jag ska känna mig spyfärdig. Jag tror jag döljer det ganska väl utåt sätt, men inåt sätt känns det som att negativiteten sliter mig itu.

Det är ingenting som hänt på bloggen, utan en ung kvinna på instagram som titt som tätt slänger ur sig kommentarer som lätt uppfattas spydiga.. Kommentarerna är enskilt riktade till mig, och det är inte direkt första gången det händer. Det märkliga är att jag inte känner den här personen, jag har aldrig ens träffat henne.

Så varför låter jag mig påverkas? Jag vet inte.. Jag vet heller inte va personen i fråga får ut av det.
Av hennes kommentarer att döma så luktar det avundsjuka, varför vet jag inte, för mitt liv är definitivt inte mer classy än någon annans..

Nåväl, dagen har vart hur bra som helst med massvis med mys i soffan. Eftersom vädret var minst sagt pissigt så stannade vi hemma hela dagen.
Jag och Leon tog ett bad och spenderade resten utav eftermiddagen med mysbyxor på och håret i knut!

När Anders kom hem tog vi tillsammans tag i lite städning i ett utav sovrummen, nu är det tömt och efter Jul tänkte jag börja göra iordning det till Leon. Vi får ta det lite pö om pö vad gäller möbler och inredning, annars går vi i konkurs!

Imorgon är det torsdag och det betyder att det blir en massa lek och bus på öppna förskolan! Om inte annat så är det iallafall en ny dag med nya möjligheter.. Och imorgon ska jag inte låta mig påverkas utav avundsjuka energitjuvat, punkt slut!

20131205-023744.jpg

Älskar denna bild, den är från i somras..

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu