Min materiella önskelista!

Idag när jag och Leon var påväg till öppna förskolan så kom det fram en kvinna som frågade om hon fick ställa några snabba frågor.. Hon frågade bl.a. hur och vart vi skulle fira jul i år, och så frågade hon vad för materiella ting som jag önskade mig i år. Jag av henne inget riktigt bra svar, för jag har inte direkt tänkt på det..

Det gav mig iallafall en funderare.. Självklart är min största önskan att vi ska vara friska, att ett mirakel ska ske och att Leon ska bli frisk, men utöver det, dvs materiella ting, vad önskar jag mig då?

Vi har inte direkt några pengar att lägga på dyra julklappar, utan barnen prioriteras såklart!
Men om jag fick önska mig precis vad jag ville i materiella ting, så skulle jag önska mig detta..

20131210-024750.jpg

Högst upp på min önskelista står dom båda koftorna från Capri Collektion, dom kostar 599:- styck, och jag ordagrant älskar dom båda!
På andra plats kommer nog dom quiltade gummistövlarna från Barbour, som kostar ca 999:-. På tredje plats kommer den ursnygga stilrena koftan från Davida, med sina 1495:-. Resterande kommer på en delad fjärdeplats.. Både väskan från MK halsbandet från Sphere of life samt leopard-jeansen från Nelly är något jag verkligen önskar mig..

Jag är väl medveten om att jag inte hade vart lyckligare för det, men det är alltid kul att få ha saker man känner sig riktigt fin i.. Då blir man gladare och självkänslan kan näst intill få en att skimra! Nu ska jag lämna mina vakna drömmar för att fortsätta drömma till sängs! Godnatt, fortsätt vara fantastiska!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu